Tandvårdsrädsla

Mari Von Walden

Jag har under många år lidit av tandvårdsrädsla och haft på grund av det  väldigt dålig tandhälsa, detta fram tills den dagen som jag bestämde för att gå till Tandläkaren Jasmin Kalantari. Jasmin och hennes kollegor har alltid varit  underbara och stödjande, speciellt med tanke på mitt problem. Fram till och med sista stunden hade jag mina funderingar om verkligen skulle genomgå tandläkarprocessen,  men tack vare Jasmin och hennes personal kunde jag ta steget till att laga mina tänder.

Jasmin är verkligen godhjärtat och tack vare hennes engagemang har jag äntligen blivit av med min tandvårdsrädslan, jag ångrar mig inte en sekund.

 

Rolf Ridby

Jag har lidit av tandvårdsrädsla sedan jag var 5 år, har alltid haft mycket svårt att gå till tandläkaren, har bara gått när jag haft riktigt alvarliga tandproblem.

För ett par år sedan började jag gå till Tandläkaren Jasmin Kalantari, det första vi gjorde var att börja arbeta bort min tandvårdsrädsla. Jasmin och hennes medarbetare har gjort ett otroligt bra arbete gällande mitt problem, som nu är helt borta. Nu tycker jag att det är roligt att gå till tandläkaren. Både  Jasmin och hennes personal håller hög kvalité, man blir väl omhändertagen och känner sig hemma. Jag rekommenderar verkligen tandläkaren Jasmin Kalantari.

Nu går jag  med glädje till tandläkaren. Äntligen så känner jag ingen rädsla.